Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Marin este cu siguranță o divă incontestabilă și arată impecabil de fiecare dată, dar ce părere ar avea dacă fiica ei, Violeta, și-ar dori să facă intervenții estetice. Ei bine, vedeta a vorbit despre acest subiect delicat pentru prima dată, notează click.ro.

Andreea Marin este destul de categorică în ceea ce privește intervențiile când vine vorba de fiica sa și consideră că persoanele care apelează la astfel de proceduri, trebuie să-și asume responsabilitatea și să caute un aspect cât mai natural. ”Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-marin-interventii-estetice-fiica-588883.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava