MOPAN Suceava

Andreea Marin (41 de ani) a trecut prin clipe groaznice chiar pe strada din fața casei sale, unde trei câini au atacat-o când a ieșit la plimbare cu bicicleta. Vedeta tv s-a speriat foarte tare și a scăpat de dulăi doar cu ajutorul unei cunoștințe care a sărit să o ajute, potrivit click.ro.

Vedeta a chemat hingherii, spre nemulțumirea vecinilor săi, care au contestat modul în care lucrătorii au procedat cu capturarea și transportarea câinilor. La scurt timp de la întregul incident, spiritele s-au inflamat, iar prezentatoarea tv, filmată cu un telefon mobil de o persoană de pe stradă, s-a luat la ceartă cu vecinii furioși de tot tam-tamul. Cei de la ALF România, o organizație pentru protecția animalelor, au făcut public filmulețul cu pricina, care a stârnit valuri de controverse în online, cele mai multe blamând comportamentul vedetei. „Să nu vă plângeți apoi că i-am omorât, îmi pare rău. Îmi spuneți dumneavoastră că nu m-au atacat, îmi garantați asta? Mă doare în cur de garanția dumneavoastră”, a tunat și fulgerat Andreea Marin, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-despre-cainii-care-au-atacat-o-sa-nu-va-plangeti-ca-i-am-omorat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava