Concert pascal
MOPAN Suceava

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu a fost readus în discuție în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Sunt ani de zile de când cele două dive se înțeapă reciproc, iar Andreea Marin a vorbit și acum în termeni duri la adresa rivalei sale, Mihaela Rădulescu. Andreea Marin (47 de ani) a dat vina pe Mihaela Rădulescu pentru tot circul făcut în toți acești ani, potrivit click.ro.

“Cât de deplasat e să gândești că cineva se marită doar pentru că a mai fost altcineva căsătorit cu acel om. Trebuie să fii bolnav. Am deranjat prin succes. De aici au început tot felul de răutăți, dar ele nu au pornit niciodată de la mine. De la Mihaela Rădulescu a început totul, nu de la mine. La un moment trebuia să ripostez și eu, pentru că agresivitatea era prea mare. Realitatea de azi arată clar unde e fiecare si Dumnezeu e acolo sus”, au fost vorbele Zânei, la emisiunea lui Denise Rifai, notează sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-despre-scandalurile-cu-mihaela-radulescu-am-deranjat-prin-succes-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava