Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Marin a fost la podcastul lui Adrian Artene, unde a vorbit despre disciplina dură pe care i-a impus-o Valeriu Lazarov. Prezentatoarea a dezvăluit că deși avea ani de experiență în televiziune, marele realizator nu a ținut cont câtuși de puțin de acest aspect și i-a dat un ultimatum pe care puțini l-ar fi acceptat, potrivit click.ro.

Prezentatoarea și-a început cariera la TVR Iași, însă Andreea Marin nu a fost tratată din prima ca o vedetă, ci și-a câștigat acest statut statut prin perseverență și muncă. Andreea Marin a mărturisit că la TVR Iași era plătită cu jumătate de normă, iar acești bani nu-i ajungeau decât pentru o sticlă mare de suc și pentru taxi, mijloc de transport ce reprezenta o necesitate.

Andreea Marin a mărturisit apoi marele test pe care Valeriu Lazarov, faimosul realizator de emisiuni, i-l dădea ei și tuturor celor care voiau să lucreze cu el. Prezentatoarea a dezvăluit că, deși avea ani de experiență în televiziune și chiar fusese numită corespondent pentru Premiile Oscar, Valeriu Lazarov ignorat complet acest aspect și nu a plătit-o deloc, la începutul colaborării. ,,Mai târziu, când am ajuns la Lazarov, după mulți ani de televiziune, făcusem televiziune la știri, fusesem corespondent la Premiile Oscar, Lazarov mi-a spus: ,,În primele luni nu ești plătită, vreau să te văd că vii cu entuziasm la serviciu fără să fii plătită. Vei primi o școală de la un mentor ca mine, pe care nu ai bani să o plătești.” S-au dovedit a fi adevăruri extraordinare.”, a menționat Andreea Marin, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-marin-test-dur-valeriu-lazarov-588317.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava