MOPAN Suceava

Andreea Marin (41 de ani) și copiii de la Școala Gimnazială nr.3, din Pipera, i-au oferit o surpriză de zile mari campionului Horia Tecău (31 de ani), cu ocazia lansării primei cărți a tensimenului, „Viața în ritm de tenis”. Fetița vedetei tv, Violeta, este fana lui Tecău și vrea să învețe tenis chiar de la el. „Zâna” a dezvăluit că a citit cartea împrenă cu ea și că are chiar și pasaje favorite din această lectură, potrivit click.ro.

„Mulțumesc din suflet micilor mei prieteni de la Școala Gimnazială nr.3 din Pipera, dascălilor lor, dar și fetiței mele pentru ideea suprizei pusă la cale împreună pentur Horia Tecău. De când am citit împreună, fetița mea joacă tenis, deocamdată cu un partener virtual, căci așteaptă ca profesor să îi fie chiar campionul nostru, după ce se întoarce din Australia.”, a scris Andreea Marin, pe contul ei oficial de Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-i-facut-o-surpriza-lui-horia-tecau-fetita-ei-vrea-ca-tenismenul-sa-i

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava