Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Marin admite că e foarte dificil să fii părinte în ziua de azi, dar privește cu încredere spre perioada în care va fi mamă de adolescentă, pentru că știe că are ”un copil foarte bun”. Vedeta a avut grijă s-o țină departe pe Violeta de lumea plină de sclipici a showbiz-ului autohton, ba mai mult, i-a ascuns multă vreme că ea însăși este o persoană cunoscută.

Andreea Marin a vorbit la Click! TV Online despre provocările vieții de părinte într-o perioadă în care reperele tinerei generații sunt date epste cap, în care este mai important să pari decât să fii. Fosta Zână a surprizelor are însă încredere în Violeta, fiica ei care va împlini 12 ani în decembrie. ”Fiica mea a crescut, au început întrebările, dar a ajuns și la vârsta la care mă poate și ajuta. De exemplu, vin uneori frântă și nu mai sunt în stare să-mi pun o farfurie de mâncare. Iar ea mă așteaptă cu masa pusă, uneori îmi gătește ce știe că-mi place, pentru că știe deja să gătească, așa că îmi face câte o surpriză”, a dezvăluit Andreea la Click! TV Online.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-i-am-ascuns-multa-vreme-violetei-faptul-ca-sunt-o-persoana-cunoscuta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava