Concert pascal
MOPAN Suceava

Denise Rifai revine din concediu, cu o invitată care va face valuri. Andreea Marin va răspunde tirului de întrebări, în prima ediție a celui de-al doilea sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

“Care a fost primul salariu de la <Surprize, surprize>?”, “Cât de mult v-a ajutat frumusețea în carieră?”, “De ce este obsedată Mihaela Rădulescu de dumneavoastră?”, “Ați adoptat copii pentru imagine?”, “Este greu să iubești în lumina reflectoarelor?”, “Cu care dintre soți nu v-ați mai căsători?”, “Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?”, “Sunteți falsă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate Andreei Marin, în prima editie a noului sezon a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată marți, 24 august, de la 22:30, la Kanal D, notează click.ro.


Andreea Marin nu a recunoscut vreodată relaţia cu miliardarul Ion Țiriac, afișată public în 2003-2004, când omul de afaceri avea 64 de ani, iar ea, 29. Deşi cei doi au apărut la numeroase evenimente mondene sau sportive, au petrecut sărbători împreună, iar el i-a dat lecţii de pilotaj, vedeta s-a rezumat doar la a spune despre ei că sunt prieteni, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-luata-la-intrebari-de-denise-rifai-ati-fi-acceptat-o-cerere-casatorie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava