Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Marin (45 ani) strălucește! Și nu doar la propriu! Vedeta trăiește o perioadă frumoasă în viața ei. A revenit pe TV cu un nou proiect, emisiunea „Nu există nu se poate!”, difuzată pe TVR2, iar faptul că îi merge bine se reflectă și pe chipul ei. Nu se sfiește deloc să declare că se simte iubită și prețuită în relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. În interviul exclusiv pentru Click!, Andreea Marin a mărturisit ce îi aduce starea aceasta de bine și dacă ar mai avea răbdare cu un… bebeluș!

  • Click!: Andreea, ai revenit în televiziune, la TVR2, cu un nou format de emisiune, “Nu există nu se poate”! Cum este? Ce emoții te încearcă?

Andreea Marin: E o bucurie nouă emisiunea „Nu există nu se poate!”. Am zilnic ora mea de suflet, înainte de știrile serii, cu oameni unul și unul ca invitați și cu telespectatorii care caută altceva decât bârfe, scandaluri și alte prostii. Vor oameni frumoși, cu povești din care să învețe, care să îi inspire, să le dea un imbold să meargă înainte. Protagoniștii mei sunt oameni ca noi toți, dar au ceva în plus, determinarea de a nu se lăsa trași în jos de cei care-i vor mulțumiți cu puțin, oameni care cred în ideile lor și pentru care nu există nu se poate!

  • Cum te vor regăsi acum cei care te urmăresc? Cât de mult s-a schimbat Andreea Marin între timp?

Nu prea mult, pentru că da, am evoluat, am învățat multe în acești ani, dar esența mea e aceeași, principiile sănătoase pe care mă sprijin sunt tot acolo, le sunt fidelă, iar fizic, nu prea m-am schimbat, deci… sunt ușor de recunoscut! (râde). Iar pentru telespectatori, dacă deschid televizorul de luni până joi pe TVR2, de la ora 18.00, sau în reluare, la ora 23.00, mă vor recunoaște drept Andreea de odinioară, negreșit.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-andreea-marin-ma-simt-iubita-adrian-e-de-vina-vedeta-vorbeste-despre-radu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava