• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şi-a iubit mama nespus! Deşi a pierdut-o pe când era foarte mică, (avea doar 9 ani), Andreea Marin (39 de ani) îşi aminteşte deseori de fiinţa care nu îi mai este alături, din păcate, scrie click.ro.

De curând, Andreea Marin a apărut într-un scurt metraj al unui interpret basarabean de muzică, Ionel Istrati. Pelicula se numeşte sugestiv „Dor de mamă”, iar îndrăgita vedetă de televiziune a interpretat un rol emoţionant.

Andreea Marin şi-a exprimat, pe contul personal de Facebook, bucuria de a lua parte în cadrul acestui proiect minunat. „E o bucurie să vă împărtăşesc această realizare de suflet! Rolul meu a fost unul atât de profund, legat de istoria mea personală… Priveşte, ascultă, simte!”, a scris emoţionată Andreea Marin pe reţeaua de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/video-andreea-marin-mesaj-sfasietor-pentru-mama-ei

Foto: www.facebook.com/andreea marin/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava