Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Marin a fost o adevărată surpriză la iUmor, iar acest lucru s-a datorat fix poziției pe care a avut-o în cadrul emisiunii, și anume numărul pregătit de roast, unde i-a criticat ironic pe jurați și nu numai. Dar vedeta nu a avut de spus lucruri doar despre vedetele Antena 1, astfel că, Mihaela Rădulescu și-a primit porția de ironie din partea Andreei Marin, notează click.ro.

„Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment. Nu oriciune poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o variantă foarte bună. Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat”, a spus fosta zână a surprizelor la iUmor, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-moment-ironic-despre-mihaela-radulescu-la-iumor-ce-spus-vedeta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava