Concert pascal
MOPAN Suceava

Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor, însă de două luni patronii nu mai sunt de găsit, iar victimele încă așteaptă ajutorul promis, potrivit click.ro.

„Marea noastră soprană Angela Gheorghiu a avut ideea acestui spectacol la Ateneul Român, cu vânzare de bilete, pentru că fiecare bilet în parte însemna o donaţie. Banii intrau în fundaţia „Preţuieşte viaţa” după ce veneau la noi de la distribuitor, cei cunoscuţi ca fiind biletoo.ro. Nu doar că banii nu au ajuns la noi, dar promisiunile au fost multiple. La momentul acela i-am crezut pe oameni, că nu au intrat banii de la magazinele care au vândut direct biletele, că au o poprire pe cont şi au încercat să facă plata – trimiţându-ne chiar ordin de plată ca dovadă, dar banii nu au ajuns niciodată la noi”, a declarat Andreea Marin, pentru Digi24, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-nu-mai-gaseste-banii-donati-pentru-victimele-din-colectiv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava