Concert pascal
MOPAN Suceava

Relaţia dintre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu şi presupusa lor rivalitate au ţinut ani buni primele pagini ale ziarelor. Cele mai faimoase femei din lumea televiziuni române au fost mereu comparate, şi prin prisma faptului că au fost căsătorite cu acelaşi bărbat, Ştefan Bănică Jr. Cătălin Măruţă a ţinut să o întrebe pe Andreea Marin despre acest subiect, în cadrul podcastului său, “Acasă la Măruţă”, notează click.ro.

Andreea Marin a încercat să dea un răspuns cât mai elegant la întrebarea “Cum te înţelegi cu Mihaela Rădulescu”, deşi a avut şi nişte mici săgeţi îndretpate către diva de la Monaco. Cele două au fost la mai multe emisiuni împreună, ultima fiind “Masked Singer”, unde Andreea a fost Muma Pădurii, iar Mihaela a fost în juriu. Însă Zână a mărturisit că, deşi s-au înţeles bine la aceste show-uri, ea şi Mihaela nu au nimic în comun şi nu păstrează legătura de vreun fel, în afara platourilor de filmare. Mai mult, Andreea a ţinut să sublinieze că ea nu a dorit vreodată ca lumea să creadă că există un conflict între ea şi Mihaela. „Nu a fost nicio luptă între mine şi Mihaela, nu au fost lucrurile dorite aşa de mine. Nu comunicăm şi în afara teleziunii. Cred că e mai bine să fim pe drumuri diferite. În afara televiziunii, nu avem o relaţie, nu avem compatibilităţi”, a spus Andreea Marin, la podcastul „Acasă la Măruţă”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/andreea-marin-sageti-catre-mihaela-radulescu-nu-412942.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava