Concert pascal
MOPAN Suceava

Zi neagră în viața Andreei Marin (41 de ani). Joi (3 martie), vedeta Tv a anunțat că și-a pierdut tatăl. Duminică (6 martie), ar fi fost ziua de naștere a lui Dan Marin, însă, din păcate, acesta s-a stins din viață la primele ore ale dimineții de joi. Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor.

„Acum câteva ore, sufletul ți sprijinul meu de o viață, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt îngeri și mama, și bunicii  mei și atâția oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme…Tata a fost stâlpul meu de sprijin de la primul meu pas în viața, în momentele grele și bune, necondiționat, până în ultima clipa”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

„Nu aș fi așternut aceste rânduri aici, dar nu știu altfel să îmi cer iertare față de mulți oameni buni, de aici și de la Dublin ce mă așteptau și se bazau pe mine în aceste zile, iar eu nu voi mai putea să le fiu alături. Îmi pare rău și vor face tot ce pot să repar în viitor ceea ce trebuie să anulez astăzi. Duminică ar fi fost ziua de naștere a tatei. Dumnezeu să-l odihnească. Vă mulțumesc tare mult pentru înțelegere și pentru liniștea de care avem nevoie acum…”, așa și-a încheiat mesajul Andreea Marin.

Tatăl Andreei Marin ar fi făcut 70 de ani, duminică (6 martie). Vedeta nu a dat alte detalii referitoare la moartea lui Dan Marin.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-sfasiata-de-durere-i-murit-tatal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava