Concert pascal
MOPAN Suceava

Andreea Marin (45 ani) radiază! Luna decembrie este una specială pentru vedetă. E născută pe 22 decembrie, iar cu o săptămână înainte de ziua ei îşi serbează fiica, pe Violeta. Este mulţumită şi fericită, iar magia Crăciunului a pus deja stăpânire pe casa vedetei. Totul este împodobit ca la carte şi arată ca în poveşti, iar Andreea şi familia ei îşi împart sarcinile cu această ocazie. Cine o ajută să pregătească masa de Crăciun şi ce spune despre iubitul ei în preajma Sărbătorilor, vedeta a povestit exclusiv pentru Click!

Click!: Cum merge emisiunea “Nu există nu se poate” de la TVR?

Andreea Marin: E o bucurie! Oameni frumoși și valoroși, povești de viață în fiecare zi care inspiră, încurajează, ne aduc idei noi pentru propria viață, emoții… E o binecuvântare! Sunt fericită că am putut să punem ideea formatului meu în practică, coproducătorul TVR2 a avut deschiderea de a face o treabă… ca la carte! Mulțumesc tare mult echipei, sunt vremuri tulburi, care vin la pachet cu tot felul de piedici în realizarea unui proiect nou, dar oamenii buni sfințesc locul și iată că, dacă vrei cu adevărat, nu există nu se poate!

Ce înseamnă Crăciunul pentru tine? Cum sunt Sărbătorile la voi acasă? Ce îţi place cel mai mult să faci în această perioadă?

Sărbătorile sunt mereu acasă, pentru noi. Ne adunăm împreună cu cei dragi la noi acasă, decorăm totul ca într-o poveste, iubesc această culoare, mireasma și căldura sărbătorilor de iarnă. Sunt născută pe 22 decembrie, cu o săptămână înaintea mea e ziua de naștere a fetiței mele, deci e o lună plină de bucurii.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/nu-ma-gandesc-la-diete-de-craciun

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava