Concert pascal
MOPAN Suceava

Covid-ul a lovit și în familia Andreei Marin (46 de ani)! Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a fost infectată cu noul coronavirus în luna decembrie anul trecut, chiar în perioada Sărbătorilor, notează click.ro.

Violeta a luat virusul de la niște prieteni și s-a izolat în casă două săptămâni. Din fericire, nici Andreea Marin și nici iubitul acesteia, Adrian Brâncoveanu, nu au luat temutul virus. Violeta, în vârstă de 13 ani, a făcut o formă ușoară și și-a purtat de grijă singură pe parcursul celor două săptămâni cât a stat izolată în partea ei de apartament. „Fetița mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăicun și de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, a avut o formă ușoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separați. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi aduceam mâncare, i-am adus și un brăduț. A reușit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”, a povestit Andreea Marin, la Exclusiv Vip, emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-marin-violeta-avut-covid-vedeta-s-vaccinat-cu-astazeneca

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava