MOPAN Suceava

Pregătirile pentru show-ul de fashion, “Bravo, ai stil! Celebrities”, ce va începe în curând, la Kanal D, au intrat în linie dreapta, cele 9 concurente care se vor duela stilistic în acest sezon al emisiunii, persoane deja cunoscute publicului din România, sunt gata de a se înfățișa în față juraților și a telespectatorilor, pentru jurizare, notează click.ro.

Andreea Tonciu declara război, chiar înainte de începerea filmărilor, contracandidatelor sale. Concurență afirmă că își va apară ferm alegerile vestimentare. “Sunt sexy și spontană. Aceste două cuvinte mă vor defini în acest concurs. Nu îmi este teamă de contracandidate, îmi voi apară alegerile vestimentare prin stilul meu care mă caracterizează. Voi apela la diplomație, în comentariile despre alegerile vestimentare, însă, dacă eu voi consideră că mi se face o nedreptate, mă voi dezlănțui”, spune Andreea Tonciu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andreea-tonciu-le-declara-razboi-concurentelor-de-la-bravo-ai-stil-ma-voi-dezlantui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava