Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele clubului de fotbal de Liga a III-a, Foresta Suceava, Andrei Ciutac, susține că rezultatele bune ale echipei se datorează unității grupului, ceea ce lipsea cu desăvârșire până toamna trecută. Foresta și-a asigurat prezența în play-off, după victoria de sâmbătă de pe Stadionul „Areni”, cu Bucovina Rădăuți, scor 3-0. Foresta ocupă locul secund în Seria I, cu 32 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Dante Botoșani. Într-o intervenție telefonică la Radio Top, președintele Forestei a declarat: „Cel mai important aspect pe care l-am avut în acest sezon și pe care nu îl avusesem niciodată a fost unitatea grupului. Poate nu am avut o echipă extraordinar de bună valoric, însă acest lucru a fost compensat prin unitatea grupului și prin dorința de a câștiga fiecare meci. În plus, nu există probleme financiare”.

Partea a doua a sezonului va debuta pe 12 martie, iar Andrei Ciutac a afirmat că lotul va fi întărit. El a spus: „Săptămâna aceasta ne schițăm un program pentru pauza de iarnă. Această pauză este foarte importantă, fiindcă trebuie să avem grijă să facem să funcționeze foarte bine ceva ce a funcționat bine. Meciurile de baraj au altă încărcătură, sunt altfel, și practic nu ar conta deloc dacă ajungem la barajul de promovare în Liga a II-a numai cu victorii sau că dominăm play-off-ul, dacă acolo în meciurile cu Oțelul, cu Focșaniul sau cu orice alt adversar vom capota. De aceea, în pauza de iarnă trebuie să vedem ce jucători ne trebuie și unde ne trebuie”. Președintele a mai arătat că Foresta ar putea pleca într-un cantonament în străinătate și a adăugat: „În ultimii doi ani am optat pentru semi-cantonamente pe plan local și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Urmează frigul, ninsorile și sunt foarte puține terenuri de antrenament. Luăm în considerare chiar și un cantonament în afara țării, având în vedere că prețurile sunt aproape egale cu un cantonament la Pojorîta. Dar încă nu am stabilit nimic și totul ține de partea financiară”. Totodată, Andrei Ciutac a declarat: „Trebuie să fim atenți și cu pandemia de COVID, pentru că lucrurile se schimbă de la zi la zi, apar noi restricții, apar modificări și rămâne să vedem în ce măsură vom putea pune în aplicare ceea ce ne dorim”.

Andrei Ciutac: Rezultatele bune ale Forestei Suceava se datorează unității grupului, ceea ce lipsea până toamna trecută, 4.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/10 (3 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava