Sarbatoarea Muntelui 2019

La finele săptămânii trecute la Bratislava în Slovacia a avut loc Metingul International de Atletism Indoor. Sportivul Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, a concurat în proba de 1500 metri pe care a câştigat-o detaşat cu timpul de 3 minute, 48 secunde şi 46 de sutimi, pe locurile următoare sosind turcul Ates Levent şi francezul Copeland Pires.

“A fost o cursă cu adversari nu foarte tari şi sunt încântat la început de sezon că sportivul meu a câştigat şi cred că merge cu moralul ridicat la Campionatele Naţionale de Seniori şi Tineret care va avea loc pe 3-4 Februarie la Bucureşti. Aş vrea să mulţumesc Federaţiei Române de Atletism, dar şi celor care stau în spatele acestui rezultat din Vatra Dornei, Aqua Carpatica, Coloana Center Vatra-Dornei, West Oximoron Vatra-Dornei, Casa Bucovina Vatra-Dornei şi nu în ultimul rând Primăria Vatra-Dornei şi Consiliul Local Vatra-Dornei” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Andrei Dorin Rusu este legitimat a fost declarat cel mai valoros junior al FR de Atletism în anul 2017. Rezultatele sale din 2017 au fost următoarele: locul 2 cu echipa de juniori a României la Campionatul Mondiale de Alergare Montană, aur şi bronz la Campionatele Europene de  juniori 1 – 10.000 metri şi 5.000 metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava