Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârşitul acestei săptămâni, sportivul Rusu Dorin Andrei legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei, club structurat de Primăria Municipiului şi Consiliul Local Vatra-Dornei, va participa la Campionatul Balcanic de Seniori  Indoor. Competiţia se va  desfăşura la Istanbul în Turcia. Sportivul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac va concura  în prima zi de întreceri în proba de 1500 metri, pentru ca duminică să ia startul în proba de 3000 metri, dar în cadrul la Cupa Istanbul-Turcia.

Andrei Dorin Rusu a început anul competiţional 2018 câştingand Metingul Atletic de la Bratislava (Slovacia) în proba de 1500 metri, iar apoi a devenit Campion Naţional de Seniori şi Tineret în probele de 1500 metri şi 3000 metri.

“Andrei Dorin Rusu a avut marţi proba de Bacalaureat la limba română şi după acestă probă a plecat în cantomanentul organizat de Federaţia Română de Atletism pentru acest Campionat Balcanic la Bucureşti. Sper ca sportivul nostru să prindă o zi deosebită şi să se claseze pe podiumul de premiere.

Aş vrea să mulţumin celor care neau ajutat să participăm la acest Campionat Balcanic,  AquaCarpatica, Coloana Center Vatra-Dornei, West Oximoron Vatra-Dornei, Casa Bucovineana Vatra-Dornei şi Vila Iulia Vatra-Dornei” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava