• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sportivul Andrei Dorin Rusu de la CSM Dorna Vatra Dornei a luat startul de curând la Campionatul European de Cros care a avut loc în localitatea Chia din Italia. Din păcate tânărul atlet pregătit de Cristian Prâsneac s-a accidentat la încălzire şi, deşi a alergat în cursa juniorilor I a ocupat locul 20. În concurs au participat sportivi născuţi în anul 1997 şi mai mici, iar Federaţia Europeană de Atletism a făcut o selecţie pentru atleţii născuţi în 1998 şi mai mici. La această categorie Dorin Rusu s-a clasat pe locul VI şi a fost cooptat în echipa Europei care va participa în Scoţia la un concurs intercontinental.
„Păcat de accidentarea lui Andrei de dinainte de concurs. Sper ca el să-şi revină pe deplin în cantonamentul pe care FRA ni l-a asigurat la Băile Felix. Mulţumim Primăriei municipiului Vatra Dorna pentru sprijinul constant acordat” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava