MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj, a avut loc etapa a II-a a Campionatului Naţional de Atletism pentru Seniori, Tineret şi Juniori. La finalul competiţiei sportivul dornean Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei club structurat de Primaria Municipiului Vatra-Dornei, a reuşit să se claseze pe locul doi în proba de 5000 metri la seniori, fiind depăşit doar de Nicolaei Soare, reprezentantul României în proba de maraton la Jocurilor Olimpice de la Rio.

Sportivul pregătit la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac, fiind încă junior, a fost primul l categoriile tineret şi juniori cu timpul de 14 minute şi 25 de secunde. Andrei Dorin Rusu a reuşit să facă baremul pentru Campionatul European de juniori I care va avea loc în perioada 20-23 iulie 2017 în localitatea Grosetto-Italia.

„ Dorin Andrei Rusu este din Rădăuţi, oraş unde a fost descoperit şi iniţiat în tainele atletismului de profesorul Bogdan Roşcăneanu şi de când s-a transferat la CSM DORNA Vatra-Dornei, aproape la fiecare competiţie realizează recorduri personale. Sperăm ca la Campionatul European din Italia, sportivul nostru să aibă o comportare deosebită. Aş vrea să mulţumesc pentru sprijin SC Romanel Vatra-Dornei” a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Andrei Dorin Rusu va participa la Campionatul European de juniori 1, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava