Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Firfirică și Marius Musteață, printer medaliații probei de aruncare a discului Stadionul „Iolanda Balaș-Soter” din București a găzduit la începutul acestei săptămâni, în organizarea Federației Române de Atletism, ediția a 29-a a Campionatului Național de iarnă la aruncări lungi, pentru seniori și tineret. Probele de concurs au fost disc, suliță și ciocan. Pe tabloul de concurs s-au aflat și doi sportivi pregătiți de Daniela Costian și Ioan Zanfirache la CSU Suceava, ambii având comportări deosebite.

Andrei Firfirică, desemnat cel mai bun atlet din România în anul 2018, și-a confirmat statutul de favorit în proba de aruncare a discului pentru seniori. Atletul în vârstă de 23 de ani a reușit să devină campion național, cel mai bun rezultat al său numărând 62,12 metri. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat un alt sportiv de la CSU Suceava, este vorba de foarte tânărul Marius Musteață, care și-a trecut în cont și titlul național de tineret în această probă. Recent, Musteață și-a mai trecut în palmares un titlu de campion național indoor de tineret și unul de vicecampion de seniori în proba de aruncare a greutății, concurs în care Firfirică s-a clasat pe locul al treilea.

În urma acestor rezultate, cei doi au fost convocați în lotul României pentru Cupa Europei la aruncări lungi, competiție care va avea loc la Samorim, în Slovacia, în zilele de 9 și 10 martie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava