Concert pascal
MOPAN Suceava

Atletul Andrei Gag a câştigat medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar, care se desfasoara in aceasta perioada in Gwangju, Coreea de Sud în proba de aruncarea greutăţii. Sportivul cu dubla legitimare CSU Suceava – CSM Arad a terminat pe locul II cu o aruncare 19,92 metri. Atletul român a fost devansat pe podium de indianul Inderjeet Singh, care a reuşit 20,27 m.
Concursul a avut loc pe o ploaie sâcâitoare care I-a împiedicat vizibil pe toţi atleţii care au concurcat la mijlocul acestei săptămâni în Coreea de Sud. La prima încercare Andrei Gag a aruncat greutatea la 19, 75 metri fiind depăşit de rusul Aleksandr Bulanov care a aruncat 19, 84 metri. La ultima încercare, a şasea indianul Singh a aruncat 20, 27 metri, iar românul a aruncat 19, 92 metri.
Andrei Gag a reuşit la începutul acestei luni să-şi facă baremul pentru Jocurile Olimpice din 2016. Până la Rio, pentru sportivul pregătit de Ioan Zanfirache urmează Campionatul Mondial de Atletism, care se va desfăşura în luna august la Beijing, China.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava