MOPAN Suceava

Andrei Gag, sportiv pregatit la CSU Suceava de antrenorul Ioan Zanfirache a devenit campion național la aruncarea greutății cu cea mai bună performanță din carieră, 20 de metri și 3 centimetri – un rezultat de top 10 european.
Fost medaliat la mondialele de juniori, Andrei Gag a fost recompensat pentru rezultatul de la Campionatele Naționale Indoor ale României cu 4.000 de lei, fiind totodată remarcat și de președintele Federației Române de Atletism, Ion Sandu.
“Am avut o concurs bun, care plaseazaăatletismul românesc printre primele din Europa. I-am remarcat aici, la București, pe Cristina Bujin, Daniela Stanciu, Cătălin Câmpeanu, Andrei Gag, Sergiu Caciureac, precum și pe tânara băcăuancă Georgiana Aniței, un talent deosebit, cu un nou record național la junioare II la triplusalt și o prestație foarte bună la lungime. Și, de asemenea, de la distanță, să nu uităm performanța de la puternicul concurs din Berlin, al săritoarei în lungime Alina Rotaru. În această săptamână avem un meeting la Istanbul, urmat de Balcaniadă, iar imediat dupa aceea — Campionatele Europene de la Praga, unde sper să avem cât mai mulți sportivi în față și, de ce nu, una-doua medalii”, a declarat președintele Federației Române de Atletism, Ion Sandu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava