MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, la Portland în SUA, au avut loc Campionatele Mondiale de Atletism indoor. La competiție au participat peste 600 de sportivi din 154 de țări, România fiind reprezentată de un număr de 12 atleți, 10 la feminin și doi la masculin.
Performerul delegației României la acest concurs de calibru a fost sportivul Andrei Gag, de la CSU Suceava, acesta reușind să cucerească medalia de argint în proba de aruncare a greutății. Calificat déjà la Olimpiada de la Rio de Janeiro, proaspătul Campion Balcanic și European, a realizat cea mai bună performanță a sa din prima încercare care a măsurat 20,89 metri. Ce acest rezultat, cel mai bun al său din acest sezon competițional, Andrei Gag s-a clasat pe locul secund fiind depășit doar de neozeelandezul Tomas Walsh care a aruncat 21,78 metri.
Sportivul pregătiti de antrenorul Ion Zanfirache și-a confirmat valoarea certă și a arătat faptul că se află în creștere de formă, el sperând ca vârful performanțelor să fie atins la Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Andrei Gag de la CSU Suceava, vicecampion mondial în sală, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava