Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața merge mai departe pentru dansatorul Andrei Jivan, fost concurent la „Românii au talent” (PRO TV), după ce, în urmă cu un an și jumătate, soția lui a murit pe scenă, în timpul unui concert. El le-a  povestit reporterilor Click! cu drag despre femeia alături de care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste, dar și despre bebelușul lor: „Dumnezeu mi-a trimis o nouă familie”, a spus Andrei, cu optimism.

Fatidica dată de 9 noiembrie 2018 va fi de neuitat pentru Andrei, care pe 28 mai împlinește 30 de ani. În acea zi, el și soția lui, Diana, se aflau la un bal al Bobocilor, desfășurat la Casa de Cultură din Sebiș. Sub privirile îngrozite ale celor prezenți, Diana s-a prăbușit brusc pe scenă, în timp ce dansa, și, deși a fost resuscitată de mai multe ori, tânăra nu a mai putut fi salvată. Avea doar 33 de ani şi, potrivit certificatului emis de medicii legişti, ea suferea de o malformaţie congenitală la inimă, boală de care nu știa. Inima i s-a oprit în timp ce dansa, cauza morţii fiind ”insuficienţă cardio-respiratorie acută de tip periferic” şi „edem pulmonar acut hemoragic”. „Aseară 09.11.2018, scumpa mea soţie s-a stins din viaţă în urmă unui stop cardio-respirator. Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, nota tânărul pe contul lui de Facebook, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/andrei-jivan-vaduvul-dansatoarei-care-murit-pe-scena-acum-2-ani-dumnezeu-mi-trimis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava