Concert pascal
MOPAN Suceava

Una din marile speranţe ale atletismului sucevean, Andrei Leancă, a reușit o nouă performanță în competițiile internaționale, de această dată la Cupa Mondială. Câștigător al ultimelor două ediții la Cupa Mondială, sportivul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei, a câștigat la juniori a patra etapă a Cupei Mondiale, competiție ce a avut loc în orașul austriac Leogang. Dorneanul a condus cursa pe toată durata ei, traseul fiind unul foarte dificil, cu o diferență de nivel de la 720 de metri la 1.912 metri. Atletul de la CSM Dorna Vatra Dornei a ajuns cu 40 de secunde înaintea sportivului clasat pe locul doi la juniori, germanul Maximilian Zeus, pe locul trei a ajuns irlandezul Killian Mooney, iar pe locul patru a trecut linia de sosire medaliatul cu bronz la mondialele de anul trecut, unde Andrei a venit pe șase, austriacul Manuel Innerhofer.

„Mă bucur că Andrei este într-o creștere vizibilă de formă și asta s-a văzut atât la naționale, cât și la această etapă de Cupă Mondială. Sper ca după aceste două curse bune, Andrei să facă o figură frumoasă și la Campionatul Mondial de Alergare Montană, unde ne dorim să îmbunătățim performanța de anul trecut și să ocupăm un loc pe podium. Mulțumim Consiliului Județean Suceava, instituție cu sprijinul căreia am putut să ajungem în aceste etape de Cupă Mondială”, a declarat antrenorul dornean, Cristian Prâsneac.

Andrei Leancă va fi prezent alături de antrenorul său, pe 14 septembrie, în Italia, unde va lua startul la Campionatul Mondial de Alergare Montană, cea mai importantă și mai dificilă competiție la care participă în acest an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava