Concert pascal
MOPAN Suceava

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut istorie în divertismentul televizat, având în palmares o mulțime de emisiuni celebre. Glume, șotii, travesti, dans, muzică, aventură, asta știu să arate pe micul ecran, chiar dacă în realitate nu trăiesc mereu perioade roz. Click! Îți arată cum i-a surprins recent, imaginile fiind departe de cele pe care le vedem sâmbătă de sâmbătă, la „Te cunosc de undeva”, la Antena 1.

Pe 23 noiembrie, Andrei Ștefănescu (43 de ani) a anunțat, într-o postare pe Facebook, că s-a despărțit de soția lui, Antonia, după 7 ani de relație. Cei doi au împreună un copil, pe Ayan, și păreau cuplul perfect. Cu două săptămâni înainte să anunțe vestea despărțirii, Andrei Ștefănescu a fost surprins de fotoreporterii Click! în fața studiourilor Antenei 1, acolo unde solistul de la Alb Negru filmează, alături de prietenul Liviu Vârciu, pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. Era un monument de tristețe și se plimba, îngândurat, de la ușa studioului, până la mașină. Mina posomorâtă contrasta cu zâmbetul și cu veselia pe care le afișează pe micul ecran.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-andrei-stefanescu-ingandurat-dupa-divort-liviu-varciu-la-cumparaturi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava