MOPAN Suceava

Candidatul PMP la Primăria Suceava, Marian Andronache a declarat  că a votat pentru reînnoirea clasei politice, care trebuie să îneapă acum, la aceste alegeri locale. Adronache a spus că în primul rând este nevoie de o schimbare la nivelul administraţiei publice locale.

„Tot timpul în ziua votării urmăream răspunsurile date de politicieni la ieşirea de la urne. Şi mă distrau grozav aceste răspunsuri, care de care mai ciudate, mai alambicate, acel limbaj de lemn a vechilor politicieni. Dar iată că am ajuns şi eu să răspund la aceeaşi întrebare, pentru ce aţi votat? De aceea vreau să fiu scurt şi concis. Am votat pentru reînnoirea clarei politice şi aceasta trebuie să înceapă acum, de la alegerile locale, şi nu să aşteptăm parlamentarele. Am votat pentru dispariţia acelui limbaj de lemn din politică. Şi în special cred că trebuie să începem cu administraţia publică locală”, a precizat Marian Andronache.

El a adăugat că a votat pentru transformarea Sucevei într-un oraş european, în care cetăţenii să fie respectaţi. „Am votat pentru o Suceavă modernă şi pentru confortul locuitorilor ei. Doamne ajută!”, a încheiat Marian Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava