• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

”Câteodată se promovează hotărâri de consiliu local numai de dragul de a fi inițiatori”. Declarația a fost făcută de viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache, ca aluzie directă la consilierii PSD care au promovat o hotărâre (nr. aprobată în final)  prin care la statuia ecvestră a lui Ștefan cel Mare din parcul Cetății de Scaun se vor monta trei steaguri supradimensionate cu o lungime de 37 de metri: steagul național, al municipiului Suceava și al Marii Uniri. ”Fara o logica, fara simtul dimensiunilor, fara a consulta pe cineva de specialitate! O statuie care are aproximativ 20-22 de metri inaltime sa fie incadrata de catarge cu inaltimea de 50 de metri pe care sa fluture steaguri de 37 de metri!!!Scuzati-ma…dar este ceva înfiorator!!! Tehnic, nu stiu cine poate executa asa ceva, ce macara trebuie pentru a ridica un astfel de catarg, iar valoarea catargelor vor depasi probabil costul reabilitarii statuii! Dar ce conteaza…au hotarât!!!”, a declarat Andronache.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava