Concert pascal
MOPAN Suceava

Timp de aproape o oră, majoritatea salariaților din Casa Județeană de Pensii Suceava a intrat în grevă spontană, nemulțumiți de salariile pe care le primesc și de perspectiva diminuării lefurilor începând de anul viitor. La protestul spontan au participat câteva zeci de salariați, însă activitatea instituției nu a fost blocată, ghișeele pentru public funcționând pe perioada grevei. Conflictul spotan a durat aproximativ o oră. Salariații sunt nemulțumiți de faptul că salariile din Casele Județene de Pensii sun sunt aliniate cu cele ale angajaților din alte instituții precum Casele de Asigurări de Sănătate, Direcțiile de Sănătate Publică sau ANAF.
Angajații Casei de Pensii mai solicită alinierea salariilor la grila Casei Naționale de Pensii, conform Legii 153/2017, acolo unde salariile sunt mai mari cu 50 – 80%.
Participanții la protest au spus că acțiunea lor nu este una sindicală.
Proteste similare au avut loc și la Casele Județene de Pensii din mai multe zone ale țării, Iași, Botoșani, Mureș, Cluj sau Timișoara.

Angajații Casei de Pensii Suceava Suceava au declanșat o grevă spontană, nemulțumiți de nivelul salariilor, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava