Sarbatoarea Muntelui 2019

Un angajat al unei firme din Rădăuţi s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident de muncă. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei, în cursul zilei de vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean a fost sesizat prin „112” despre faptul că la punctul de lucru din municipiul Rădăuți al unei societăți comerciale, un bărbat de 44 ani, din comuna Zvoriştea, angajat ca muncitor al firmei, a fost victima unui accident de muncă.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce se afla în timpul programului de lucru şi în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un motostivuitor, un angajat la firmei a împins din neatenţie un cărucior mobil de pachetare scânduri, care la rândul său a ricoșat în altul. Căruciorul l-a accidentat în zona gambei pe bărbatul de 44 de ani, ce se afla lângă banda de sortare cherestea.

La fața locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care după acordarea primului ajutor, a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate

În cauză s-a întocmit dosar penal față de bărbatul care a provocat din neatenție accidentul, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă, iar față de partea vătămată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, urmând ca dosarul să fie soluţionat procedural. În acest caz a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava