MOPAN Suceava

Scriitoarea Angela FURTUNĂ va lansa la Târgul Internațional de Carte de la București GAUDEAMUS ediția 2017 două cărți-obiect-de-artă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 noiembrie la ora 15 la Standul Editurii Vinea, cu localizarea Nivel 7.70 / 328 în Pavilionul Expozițional de la București.

Angela FURTUNĂ, Pursânge astral,  Coperta și fotografii de Raluca ARHIRE, Ed. Vinea, București, 2017.

Angela FURTUNĂ, La Ville Blanche, POÈMES ET CHANTS-POÈMES INCANTATOIRES, Traduit du roumain par Constantin FROSIN. COLLECTION „ VINEA INTERNATIONAL  ” , « BUCAREST-PARIS,  HUIT LIVRES DE POÉSIE POUR LA FRANCE », 2017.

Angela FURTUNĂ a mai lansat în acest an la Târgul Internațional Bookfest de la București, în 24-28 mai, cartea-obiect-de artă Elegiile de la Stalingrad, Coperta și ilustrații de Maestrul Devis Grebu, Ed. Vinea, București, 2017, după succesul repurtat de această carte cu numai două luni mai devreme la Paris, la LIVRE SALON, cel mai mare salon internațional de carte din Franța, martie 2017.

Invitat în acest an al Salonului și Târgului GAUDEAMUS  este Uniunea Europeană. Scriitorul Matei VIȘNIEC este invitatul de onoare al Gaudeamus 2017. El a declarat : “cărțile ne ajută să deschidem mai ușor porțile Europei ». Angela FURTUNĂ a declarat : “cartea-obiect-de-artă ne a  jută să re-descoperim frumosul literaturii ca regină peste limbajele Artei”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava