Concert pascal
MOPAN Suceava

Lucrarea principală a îngerilor este aceea de a-l întări și susține pe om în a transfigura lumea. Aceasta este esența trăirii creștine a omului în lume. Mai ales la Sărbătoarea Soborul Sfinților Mihail și Gavriil și a tuturor Puterilor cerești celor fără de trupuri este necesar să privim către miezul lucrurilor ce ne dau sens.

Volumul “Scrisori din Lombardia României” este o lucrare dedicată victimelor genocidului de tip Lombardia România petrecut dezastruos în Bucovina în anul 2020 din cauze politice, reluat ulterior și extins la nivelul întregii Românii, și din aceleași cauze, și cu aceași autori, în anul 2021.

Folosind abil mijloacele de manipulare și ștergere a memoriei, autorii faptelor își spală cu abilitate urmele și culpabilitatea, reducând la simple statistici abordările asupra condiției umane. Nimeni nu mai privește cu omenie și spirit etic înspre victimele acestei catastrofe. Numărul lor putea fi mult mai mic, dacă diriguitorii erau mai preocupați de popor și de țară decât de jocuri politice și combinații pentru monopol financiar.

Literatura extrage din realitate substanța ce re-aduce cuvintele la stadiul lor inițiatic: Dumnezeu. Volumul “Scrisori din Lombardia României” este dedicat celor ce nu mai sunt, pentru că au fost pe nedrept secerați și apoi uitați în statisticile făptuitori.

Poeme de moarte și de supraviețuire

Dedicație:

“În memoria miilor de morți și de victime mutilate fizic și psihic în anul 2020, prin genocidul produs în Bucovina (transformată metaforic în Lombardia României), în timpul pandemiei cu virusul chinezesc SARS – CoV – 2. Proporțiile apocaliptice ale tragediei epidemice de la Suceava (intrată deja în toate manualele de specialitate din lume la capitolul managementul catastrofal al dezastrelor) s-au datorat atitudinii lipsite de responsabilitate prin care cercurile de putere politică și de decizie administrativă au sfidat realitatea frontului de război sanitar din lume, din România și din Bucovina și, preocupate fiind numai de jocurile lor electorale în vederea alegerilor anticipate (prevăzute pentru luna aprilie 2020), au lăsat populația, sistemul sanitar și instituțiile statului de drept lipsite de apărare în calea inamicului. Dincolo de ravagiile pandemiei ucigașe, mii de oameni au murit abandonați, ca victime colaterale ale statului captiv în mafiotismul-oligarhic loco-regional.

Fie numele lor binepomenit în Cartea Vieții!

Amin!”

Autoarea oferă free, în semn de omagiu pentru cei sacrificați, linkul către lectura cărții:

https://ro.scribd.com/document/538012211/Angela-Furtuna-Scrisori-Din-Lombardia-Romaniei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava