• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a anunțat că liberalii vor ca autostrada Ungheni – Iași Târgul Mureș să devină obiectiv de interes național. Angelica Fădor a precizat că Biroul Executiv al PNL a decis, la propunerea parlamentarilor liberali din Moldova și a președintelui Ludovic Orban, cu susținerea unanimă a tuturor colegilor parlamentari demararea mai multor acțiuni legate de autostrada Ungheni – Iași – Târgu Mureș. „Partidul Naţional Liberal va înainta o scrisoare deschisă ministrului Transporturilor privind situația autostrăzii Moldovei, care va fi semnată de către toți parlamentarii PNL. Partidul Național Liberal va declanșa o petiție publică, adresată Guvernului, în care va solicita prioritizarea realizării tronsonului Ungheni-Tîrgu Mureș și prelungirea tronsonului de la Tîrgu Mureș la Borș, precum și stabilirea unui calendar pe diferite etape și finanțarea din fonduri europene a autostrăzii Moldovei”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Angelica Fădor a spus că filialele PNL din Moldova vor demara campania de strângere de semnături, alături de ONG-uri, pentru susținerea acestei petiții. Deputatul PNL de Suceava a mai spus că o altă acțiune vizează depunerea unui proiect de hotărâre a Parlamentului României privind adoptarea unei declarații comune a plenului reunit privind susținerea construirii de urgență a autostrăzii Ungheni – Iași – Târgu Mureș ca obiectiv de interes național.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava