Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, atrage atenția Guvernului asupra blocajului care poate să apară în implementarea proiectului de termoficare din Vatra Dornei. În acest sens, Angelica Fădor le-a adresat o întrebare ministrului dezvoltării regionale, vicepremierul Daniel Suciu și ministrului de finanțe, Eugen Teodorovici, pe tema obiectivului de investiții ”Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldură a municipiului Vatra Dornei”. Fădor a arătat că pentru implementarea proiectului finanțat prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice nr. 28605/10.10.2018, demarat în cadrul programului ”Termoficare 2006 – 2020 căldură și confort” având ca obiectiv ”Reabilitarea sursei și a rețelei de transport și distribuție energie termică în municipiul Vatra Dornei”, a fost depusă cererea de finanțare pe anul 2019.
Deputatul liberal sucevean a mai spus că valoarea proiectului este de 27.198.138,57 lei, municipalitatea având deja facturi de plată în valoare de 7 milioane, contribuția proprie fiind achitată.
Angelica Fădor a atras atenția că fără contract de finanțare lucrările vor fi blocate, constructorul informând că nu mai poate susține aceste cheltuieli.
„Contractul de achiziție publică de lucrări nr. 31372/01.11.2018 (proiectare și execuție) privind realizarea acestui obiectiv de investiții, în valoare de 26.894.000 lei, are durata de execuție 12 luni și trebuie finalizat până în toamna acestui an.
În acest context, vă rog să îmi comunicați în ce stadiu de avizare se află Regulamentul privind implementarea Programului Termoficare și când preconizați că va fi aprobată cererea de finanțare depusă, astfel încât proiectul început să poată fi dus la bun sfârșit, pentru a putea furniza energie termică populației și instituțiilor de interes public în iarna 2019-2020”, le-a solicitat deputatul PNL de Suceava celor doi miniștri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava