Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul comunei Iacobeni, Angelica Fădor, care candidează de pe locul doi pe lista PNL Suceava pentru Camera Deputaților, i-a îndemnat pe alegătorii suceveni să vină duminică la urne și să voteze pentru viitoare echipă a parlamentarilor liberali. Angelica Fădor a făcut referire în mod special la zona de munte, precizând că în general locuitorii de aici au fost alături de PNL și de candidații acestui partid. „În acest moment marea parte a primarilor din zona de munte și aici mă refer și la Dorna și la Câmpulung Moldovenesc sunt din PNL. Și în general zona de munte a votat cu liberalii, iar la ultimele alegeri locale sucevenii au decis că vor ca la conducerea Consiliului Județeană să fie liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur. Votându-ne și pe noi, pe mine ca și reprezentant al zonei în Parlament s-ar închide acel cerc de care vorbim cu toții și astfel județul Suceava ar putea beneficia în continuare de sprijin”, a spus Angelica Fădor. Ea a subliniat că sucevenii pot compara ceea ce s-a întâmplat în perioada 2008 – 2012, când județul a fost condus de PNL, cu perioada 2012 – 2016, „când din păcate lucrurile au stat altfel”.

„În Parlamentul României a existat tot timpul un reprezentant al zonei de munte în Parlament. M-am născut aici, am crescut aici, am decis în final să rămân aici și iubesc zona de munte în general, nu doar comuna Iacobeni. Sunt primar în Iacobeni, dar îmi doresc ca parlamentar să contribui la o dezvoltare unitară a întregii zone de munte, cunosc foarte bine zona de munte, problemele acestei zone, oamenii de aici. Și îmi doresc din tot sufletul să dau o mână de ajutor”, a mai declarat candidatul PNL Suceava pentru Camera Deputaților.

Angelica Fădor a adăugat că își dorește să ajungă în Parlamentul României pentru a putea rezolva mai ușor problemele comunităților locale și cele pe care le întâmpină primarii în activitatea desfășurată. Ea a subliniat că experiența de 15 ani pe care a acumulat-o în administrația publică locală, din care opt în funcția de primar al comunei Iacobeni o poate ajuta să facă tot ce îi stă în putere pentru a-i ajuta pe locuitorii județului Suceava.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava