Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, i-a solicitat ministrului dezvoltării regionale și administrației publice, Daniel Suciu, să spună câte locuințe pentru tineri, sociale și pentru specialiști s-au construit în județul Suceava. Angelica Fădor i-a adresat o întrebare ministrului Daniel Suciu în care i-a amintit acestuia că una dintre măsurile propuse la capitolul „Administrație publică. Politici regionale” al Programului de guvernare 2018-2020 este și „Asigurarea pachetului minim de servicii publice în fiecare localitate din mediul rural – 10 S (zece servicii)”.
Deputatul PNL de Suceava a precizat că printre aceste zece servicii, unul este „Locuința:  locuințe sociale, locuințe pentru tineri, locuințe de serviciu pentru specialiști, clădiri cu risc seismic”.
Angelica Fădor a mai adăugat că în baza acestui program, Guvernul subliniază că va pune accent pe monitorizarea și evaluarea gradului de îndeplinire a țintelor asumate din 10S și prezentarea anuală a situației pe fiecare localitate a stadiului de îndeplinire a acestora.
„Ca deputat de Suceava, vă întreb, domnule ministru, ce măsuri au fost luate în 2018, în acest județ, în ceea ce privește  construcția de locuințe publice pentru tineri, persoane aflate în dificultate, cu venituri reduse, chiriași evacuați, etc. și locuințe de serviciu pentru medici, profesori, personalul din apărare și siguranță publică?”, l-a întrebat Angelica Fădor pe ministrul dezvoltării Daniel Suciu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava