Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a anunțat că oamenii de afaceri din Suceava pot aplica pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru capitalul de investiții. „Mediul de afaceri din Suceava și din întreaga țară are parte de o veste bună. Ministerul Economiei a lansat procedura de înscriere pentru accesarea granturilor referitoare la capitalul de investiții”, a spus Angelica Fădor. Ea a arătat că IMM-urile pot depune cereri de finanțare de până la 200.000 de euro/ întreprindere, bugetul alocat acestei măsuri fiind de 550 de milioane de euro.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 3 “granturi pentru investiții” este deja activ pe link-ul https://granturi.imm.gov.ro/auth/login și se va putea accesa de către viitorii beneficiari  până pe 29 ianuarie 2021, ora 20.00.

Angelica Fădor a precizat că pentru ca procedura să fie una și mai simplă, beneficiarii pot accesa următorul link pentru vedea pașii de parcurs: http://www.imm.gov.ro/ro/2020/11/27/procedura-de-implementare-a-masurii-granturi-pentru-investitii-a-fost-transmisa-spre-publicare-in-monitorul-oficial-al-romaniei/

Deputatul PNL de Suceava a mai adăugat că Ministerul Economiei mai are alte două măsuri aflate în derulare. „Deja microgranturile, pe  măsura 1, au început să intre în conturile beneficiarilor, iar o parte din contractele pentru accesarea capitalului de lucru, pe măsura 2, au fost trimise spre a fi semnate firmelor, urmând ca banii să intre în curând în conturile IMM-urilor. Pentru toate cele trei măsuri, Guvernul a alocat 1,5 miliarde de euro, bani care au început să ajungă deja în economie prin intermediul IMM-urilor”, a precizat Fădor.

Ea a mai spus că o altă măsură importantă ce completează efortul Guvernului PNL pentru sprijinirea IMM-urilor vizează emiterea unei Ordonanțe de Urgență prin care se va acorda un ajutor de stat pentru domeniul HoReCa de 20% din pierderile pe 2020, raportate la cifra de afaceri din anul anterior.

„Guvernul Orban și parlamentarii PNL au făcut tot posibilul ca România să evite o criză economică majoră. Acum, economia României, în urma măsurilor luate, și-a revenit, iar obiectivul prioritar pentru PNL și viitorul Executiv rezultat în urma alegerilor de duminică va fi începerea  absorbției masive a fondurilor europene. România are nevoie de un Guvern format în jurul PNL pentru ca obiectivele de dezvoltare să fie atinse. Dezvoltăm România, împreună!”, a încheiat Angelica Fădor.

Angelica Fădor: Oamenii de afaceri din Suceava pot aplica pentru accesarea de fonduri nerambursabile pentru capitalul de investiții, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava