Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a anunțat că în urma unei decizii a Guvernului PNL, excedentele bugetare ale primăriilor vor rămâne la dispoziția acestora. Angelica Fădor a precizat că această hotărâre vine în sprijinul comunităților locale.
Fădor a explicat că Guvernul a decis să abroge alineatul din Ordonanța 12/ 2019 care prevede că excedentele anuale ale bugetelor locale rezultate la încheierea exercițiului financiar al anului 2019 „se regularizează cu bugetul de stat”.
„Prin această măsură, PNL vine în sprijinul primăriilor care au reușit, pe parcursul anului, să strângă fonduri pe care le pot folosi pentru investiții sau activități curente. Nici primăriile aflate în mare dificultate nu vor fi lăsate să intre în incapacitate de plată, Guvernul asigurând, prin rectificarea bugetară, necesarul financiar pentru ca acestea să poată încheia anul cu bine”, a declarat deputatul PNL de Suceava. Angelica Fădor a mai adăugat că situația bugetară lăsată de Guvernul PSD nu este una pozitivă, însă Guvernul PNL va lua toate măsurile pentru ca nici o categorie socială să nu fie afectată. „PNL va guverna cu responsabilitate și onestitate față de români”, a subliniat Angelica Fădor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava