MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, consideră că PSD-ALDE încearcă să să acopere toate nerealizările din ultimii trei ani de guvernare dezastruoasă prin mesaje anti-europene. Ancelica Fădor a susținut o declarație politică în care a arătat că liderul social democraților, Liviu Dragnea și PSD au început să facă referire la partenerii României din Uniunea Europeană în termeni de „maimuțoi și măscărici”, doar pentru că liderii europeni refuză dialogul cu președintele partidului aflat la guvernare, „care a intrat pe un drum antieuropean, al extremei și al populismului”.
„Nu e de mirare că Partidul Socialiștilor Europeni se gândește foarte serios să excludă PSD din această formațiune europeană, fiind deja suspendate toate acțiunile comune cu PSD. Liviu Dragnea și PSD încearcă să mai păcălească o parte din electorat printr-un discurs al urii, un discurs menit să divizeze și să antagonizeze societatea, continuând, în același timp, să acuze, zi de zi, Uniunea Europeană”, a spus Angelica Fădor. .
Deputatul PNL de Suceava a atras atenția și asupra faptului că nu mai este mult până când Liviu Dragnea va cere excluderea României din Uniunea Europeană, dacă nu direct, măcar prin acțiuni care să oblige partenerii europeni să propună declanșarea Articolului 7 din Tratatul UE.
„Pentru că nu mai are pe cine să dea vina pentru eșecul guvernării PSD, pentru că țara este pe marginea prăpastiei din cauza unui guvern incompetent, format din miniștri aleși chiar de Liviu Dragnea, acesta arată cu degetul spre Uniunea Europeană. Liviu Dragnea nu este adeptul valorilor europene și, poate de aceea, nu înțelege cum își permit procurorii să îl acuze, iar judecătorii să îl condamne pentru faptele sale și, în încercarea de a scăpa de justiție, este în stare să sacrifice viitorul românilor, dezvoltarea țării, apartenența la Uniunea Europeană, chiar și guvernarea și partidul pe care îl conduce”, a declarat Fădor.

Fădor: Ceea ce face Liviu Dragnea este un grav atac la democrație

Deputatul PNL de Suceava a subliniat faptul că ceea ce face Liviu Dragnea este un grav atac la democrație și din acest motiv familia socialistă europeană încearcă să se delimiteze de el.
„Nu departe de liderul PSD se află liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, care riscă să scoată ALDE România din ALDE European, din aceleași motive.
Doi lideri de partide aflate la guvernare în România sunt refuzați de familiile lor politice europene pentru atitudinile lor, iar de vină, firesc, după opinia lor, ar fi tot țările din Uniunea Europeană.
Guvernarea PSD-ALDE vrea să acopere toate nerealizările din ultimii trei ani de guvernare dezastruoasă prin mesaje anti-europene, dar românii văd pericolul continuării acestei guvernări și vor da un semnal clar și puternic în alegerile europarlamentare pentru a transmite Europei că acești lideri nu reprezintă voința acestui popor, care respectă valorile europene”, a încheiat Angelica Fădor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava