Comenzi MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, consideră că taxa pe lăcomie dedicată sectorului bancar, introdusă de actuala Guvernare PSD-ALDE, va avea efecte negative asupra românilor care au credite în bănci. Angelica Fădor a precizat că românii trebuie să știe că ordonanța fiscală a Guvernului Dragnea – Dăncilă nu reprezintă decât o măsură disperată de atragere a unor sume de bani la bugetul de stat prin introducerea de noi taxe și impozite.

„Aprobând un set de măsuri populiste, care ar fi urmărit ca scop principal creşterea bunăstării românilor şi îndreptarea unor practici incorecte în domeniul bancar şi în domeniul energiei, artizanii acestui act normativ au încercat, de fapt, să provoace ura românilor împotriva unor instituţii bancare şi companii comerciale pentru a-și ascunde propriile nerealizări ale promisiunilor electorale”, a spus Angelica Fădor.

De asemenea, deputatul PNL de Suceava a arătat că aşa numita „taxă pe lăcomie” dedicată sectorului bancar în funcție de nivelul dobânzii ROBOR poate ajunge la 0,5% din activele bancare şi se va percepe trimestrial. „Așa ceva nu mai există nicăieri în lume!”, a spus Angelica Fădor, care a atras atenția asupra faptului că rezultatul acestor măsuri va fi creșterea ratelor la bancă ale românilor, înăsprirea condițiilor de creditare și creșterea taxelor la bănci.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava