Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a reluat demersurile la nivelul Ministerului Muncii pentru recalcularea pensiilor pentru grupele I și II de muncă. Angelica Fădor i-a transmis o întrebare pe această temă actualului ministru al muncii și justiției sociale, Marius Constantin Budăi, deputatul liberal dorind să afle care este numărul sucevenilor care au beneficiat de recalcularea pensiei pentru cele două grupe de muncă. „În luna mai a anului trecut, am adresat o întrebare doamnei Lia Olguța Vasilescu, ministru al Muncii și Justiției Sociale la acea dată, referitoare la recalcularea pensiilor pentru grupele I și II de muncă pentru cetățenii care au ieșit la pensie înainte de anul 2011, în județul Suceava”, a spus deputatul PNL de Suceava. Angelica Fădor a precizat că în răspunsul primit în luna iunie 2018 de la Lia Olguța Vasilescu drepturile de pensie recalculate conform Legii nr 192/2015 urmau a fi plătite începând cu luna iulie 2017, în cazul persoanelor ale căror drepturi de pensie s-au deschis în perioada 1990-31 martie 2001 inclusiv și începând cu luna noiembrie 2017, în cazul persoanelor ale căror drepturi de pensie s-au deschis în perioada 1 aprilie 2001 – 31 decembrie 2010 inclusiv.
În acest context, Angelica Fădor i-a solicitat actualului ministru al muncii să spună dacă aceste termene au fost respectate și care este numărul persoanelor din județul Suceava care au beneficiat de recalcularea pensiei  în baza Legii nr. 192.

Angelica Fădor vrea să afle câți suceveni au beneficiat de recalcularea pensiilor pentru grupele I și II de muncă, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava