Concert pascal
MOPAN Suceava

Angelina Jolie a fost surprinsă de paparazzi în compania unui miliardar celebru. Ea a fost fotografiată alături de miliardarul David Mayer de Rothschild după ce au servit împreună prânzul la un restaurant de lux din California. Întâlnirea lor a durat 3 ore, potrivit click.ro.

În fotografiile obținute de Page Six, vedeta din „Maleficent”, în vârstă de 47 de ani, a fost văzută zâmbind în timp ce ieșea din celebrul restaurant din Malibu, Nobu, alături de ecologistul britanic în vârstă de 44 de ani.

Pentru această întâlnire, Jolie a purtat o rochie neagră șic, cu decupaje care i-au scos în evidență talia. Ea a combinat rochia cu pantofi negri cu toc și ochelari de soare asortați.

Reprezentanții lui Jolie nu au răspuns imediat la cererea lui Page Six de a comenta dacă cei doi s-au întâlnit pentru a discuta afaceri sau din plăcere. Întâlnirea ar fi putut fi legată de muncă, deoarece ambii au interese în activism.

 

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/angelina-jolie-a-luat-un-pranz-de-trei-ore-cu-un-2253845.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava