Knox și Vivienne Jolie-Pitt și-au sărbătorit cea de-a șaptea aniversare cu o petrecere cu patinaj, organizată în timpul weekend-ului, notează contactmusic.com. Angelina Jolie și Brad Pitt și-au bucurat gemenii cu o petrecere pe gheață, cu ocazia împlinirii vârstei de șapte ani a acestora duminică (12 iulie), Knox și Vivienne bucurându-se de un sfârșit de săptămână distractiv.

Copiii au vizitat ´Toys ‘R’ Us´ vineri (10 iulie) pentru a-și lua jucării noi, înainte de a lua prânzul și a se întoarce la locuința din Los Angeles, unde s-au bucurat de noile achiziții, conform sursei citate. Potrivit TMZ, Brad and Angelina au cheltuit 44 de dolari pe mâncare și au lăsat un bacșiș de 6 dolari.

Duminică, gemenii au fost înconjurați de părinții lor, de frații și surorile lor (Maddox, de 13 ani, Pax, de 11 ani, Zahara, de 10 ani, și Shiloh, de 9 ani), dar și de un grup de prieteni în timpul excursiei pe care au făcut-o la ´Iceland Ice Skating Center´ în Los Angeles.

O sursă a declarat pentru revista Us Weekly: ˝Au închiriat un autobuz și au pornit spre o după-amiază de patinaj la ´Iceland Ice Skating Center´. Knox și Viv erau echipați cu mănuși și căciuli. Erau foarte încântați. Toată lumea a patinat aproximativ două ore și au încercat mașinuțe speciale pe gheață. Se învârteau, amețeau și se distrau. Unii dintre copii se țineau de mână când patinau și a fost foarte drăguț.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava