MOPAN Suceava

Knox și Vivienne Jolie-Pitt și-au sărbătorit cea de-a șaptea aniversare cu o petrecere cu patinaj, organizată în timpul weekend-ului, notează contactmusic.com. Angelina Jolie și Brad Pitt și-au bucurat gemenii cu o petrecere pe gheață, cu ocazia împlinirii vârstei de șapte ani a acestora duminică (12 iulie), Knox și Vivienne bucurându-se de un sfârșit de săptămână distractiv.

Copiii au vizitat ´Toys ‘R’ Us´ vineri (10 iulie) pentru a-și lua jucării noi, înainte de a lua prânzul și a se întoarce la locuința din Los Angeles, unde s-au bucurat de noile achiziții, conform sursei citate. Potrivit TMZ, Brad and Angelina au cheltuit 44 de dolari pe mâncare și au lăsat un bacșiș de 6 dolari.

Duminică, gemenii au fost înconjurați de părinții lor, de frații și surorile lor (Maddox, de 13 ani, Pax, de 11 ani, Zahara, de 10 ani, și Shiloh, de 9 ani), dar și de un grup de prieteni în timpul excursiei pe care au făcut-o la ´Iceland Ice Skating Center´ în Los Angeles.

O sursă a declarat pentru revista Us Weekly: ˝Au închiriat un autobuz și au pornit spre o după-amiază de patinaj la ´Iceland Ice Skating Center´. Knox și Viv erau echipați cu mănuși și căciuli. Erau foarte încântați. Toată lumea a patinat aproximativ două ore și au încercat mașinuțe speciale pe gheață. Se învârteau, amețeau și se distrau. Unii dintre copii se țineau de mână când patinau și a fost foarte drăguț.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava