Angelina Jolie adoră „nebunescul” rol din ‘Maleficent’ și simte că acest sequel era important de făcut.

Actrița de 44 de ani joacă din nou rolul principal în ‘Maleficent: Mistress of Evil’, la cinci ani după ce s-a lansat primul film ‘Maleficent’ și a mărtursit că i s-a părut important de făcut sequel-ul, pentru că ea „simțea” că mai este un capitol de povestit.

„Ea (personajul) este foarte jucăușă și puțin nebună. Este sălbatică. Trebuia făcut un sequel, simțeam că mai este un capitol de povestit din această poveste.”, a spus Angelina Jolie, potrivit contactmusic.com.

Angelina – care crește șase copii, pe care-i are împreună cu fostul ei soț, Brad Pitt – a mai spus că atmosfera pe platourile de filmare a fost acum, a doua oară, foarte diferită, alături de Elle Fanning și Sam Riley. „La primul film, Elle avea 14 ani, acum are 21 de ani. Iar Sam are acum un bebeluș care aleargă pe platourile de filmare. Iar copiii mei au crescut și sunt și ei la filmări. Ne simțim ca o familie.”, a mai povestit Angelina, conform sursei citate, iar Elle a adăugat: „Am fost foarte încântată să mă întorc, să fim din nou trei prieteni, cum am fost ultima dată.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava