MOPAN Suceava

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorțat oficial în anul 2016, însă se pare că ei au multe lucruri de împărțit, nu doar custodia celor șase copii. Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru că și-a vândut partea din podgoria pe care o dețineau ambii în Franța unui ologarh rus, fără acordul său, potrivit click.ro.

Fostul cuplu de la Hollywood a achiziționat o podgorie de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care deține o casă de producere a vinului și o podgorie în sudul Franței, în anul 2008.

Avocații care îl reprezintă pe starul peliculei Fight Club au spus că podgoria „devenise pasiunea lui Pitt” și, sub conducerea sa, s-a transformat într-o „poveste de succes internațional de milioane de dolari”.

Ambii soți au convenit să nu-și vândă niciodată interesele respective avute în proprietatea din Franța, unde s-au căsătorit în 2014, fără acordul celuilalt, potrivit informațiilor din cadrul procesului pe care Brad l-a intentat Angelinei Jolie în cursul zilei de joi, 17 februarie.

„Podgoria a devenit pasiunea lui Pitt – și o afacere profitabilă, deoarece Miraval, sub conducerea lui Pitt, s-a transformat într-o poveste de succes internațional de milioane de dolari și a devenit unul dintre cei mai apreciați producători de vin roz din lume”, se arată în documentele legale.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/angelina-jolie-data-in-judecata-de-brad-411399.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava