Angelina Jolie a spus că „ultimii ani nu au fost cei mai ușori” și că nu s-a simțit prea puternică, notează contactmusic.com.

Actrița în vârstă de 44 de ani a trecut printr-o perioadă mai grea, de la histerectomia suferită în 2015 până la separarea de soţul ei, actorul Brad Pitt, în 2016.

Într-un interviu pentru E!News, Angelina a declarat: „Sunt la fel ca oricare alt om… și, în mod special, ultimii ani nu fost cei mai ușori și nu m-am simțit prea puternică. Este o problemă când nu te simți puternică, când trebuie să tragi de tine.”

Cu toate acestea, actrița spune că, în prezent, se antrenează pentru rolul de supererou pe care îl va interpreta în filmul Marvel „The Eternals”, iar acest lucru o ajută să îşi menţină o stare de spirit pozitivă. „Sunt recunoscătoare pentru că am oportunitatea de a interpreta genul acesta de personaje, personaje care mă obligă să fiu puternică, personaje care îmi reamintesc faptul că sunt puternică.”, a adăugat vedeta, potrivit sursei citate.

Recent, fiul cel mare al Angelinei Jolie, Maddox, în vârstă de 18 ani, a decis să urmeze cursurile facultăţii de biochimie de la Universitatea Yonsei, din Seul, Coreea de Sud, iar actriţa spune că îi va fi dificil să stea departe de acesta. „Sunt atât de mândră de el şi el era pregătit. Am fost emoţionată. Locuinţa noastră din Cambodgia (ţara de unde a fost adoptat Maddox, n.r.) este la o distanţă de doar şase ore, deci plănuiesc să îl … hărţuiesc.”, a glumit Angelina Jolie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava