MOPAN Suceava

Angelina Jolie a spus pentru prima oară că și-a revenit abia după ce au trecut patru ani după ce a dat divorț de Brad Pitt. Până acum s-au făcut numai speculații privitoare la suferințele prin care a trecut din cauza despărțirii lor, notează click.ro.

Actrița Angelia Jolie (45 de ani) a vorbit pentru prima oară deschis despre despărțirea de Brad Pitt (56 de ani), din 2016, după 11 ani de viață comună, spunând că și-a revenit abia după patru ani de la divorț. Tot pentru prima oară, diva a recunoscut că s-a îmbolnăvit din cauza divorțului. ”Ani de zile am suferit. Au fost momente complicate. Nu mai știam de mine, nu mai știam ce mi se întâmplă. Toate amintirile dureroase te fac să înțelegi că este un miracol să mai fii în viață”, a dezvăluit ea, spunând că de acum vrea să-și refacă viața, conform sursei citate. Însă e decisă să se dedice în primul rând, rolului de mamă pentru cei 6 copii, 3 biologici, Shiloh (14 ani) și gemenii Knox și Vivienne (11 ani), 3 adoptivi, Maddox (18 ani), Pax (16 ani) și Zahara (15 ani).

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/angelina-jolie-abia-dupa-4-ani-de-la-divort-mi-am-revenit-diva-facut-dezvaluiri

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava