MOPAN Suceava

Angelina Jolie este disperată să lucreze din nou cu Jared Leto – iar partenerul său de viață, Brad Pitt, nu este deloc încântat de dorința ei.

Angelina Jolie și Jared Leto au jucat împreună în 2004, în pelicula ‘Alexander’, iar recent a aranjat o întâlnire cu actorul în vârstă de 42 de ani pentru a discuta cu el viitoare proiecte de film.

”Brad este îngrozit de gândul că Angie vrea să colaboreze din nou cu Jared, care este cunoscut drept un adevărat ‘Don Juan’. Iar atunci când Brad a încercat să-i dea un ultimatum, spunându-i să nu se apropie prea mult de Jared, ea a strâmbat din nas.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

”Angie îl vede pe Jared drept cel mai sexy bărbat de la Hollywood și vrea o nouă colaborare magică cu el. Marele ei vis este să regizeze un film, iar el să interpreteze rolul principal. Unii prieteni de-ai lui Angie cred că ea a început să se întâlnească cu Brad, după ce Jared a respins-o. Nu avea de gând să pună bazele unei relații serioase cu Brad până acesta nu s-a despărțit de Jennifer Aniston (soția lui de atunci), iar în momentul în care a început să se vadă din nou, în secret, cu Jared, i-a frânt inima lui Brad. Acum, dezvelește răni vechi.”, a adăugat aceeași sursă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava